ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βίκος Φalcons – «Κλειδώνει» την πρωτιά με νίκη επί της Νήαρ Ηστ

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της, με την οποία ουσιαστικά θα «κλειδώσει» και την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του 2ου ομίλου της National League 1, θα επιδιώξει ο Βίκος Φalcons στο σημερινό παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ, την οποία υποδέχεται στις 5 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Αυτό είναι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου, κόντρα σε μία ομάδα, από την οποία είχε ηττηθεί στον α’ γύρο με σκορ 75-50, με τις συνθήκες, βέβαια, να είναι εντελώς διαφορετικές τώρα.
Μονόδρομος είναι η νίκη για το IBC, που υποδέχεται τον Γλαύκο Έσπερο για τη 18η αγωνιστική της National League 2, με δεδομένο ότι η ομάδα των Ιωαννίνων έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό.
Το προγραμματισμένο για την Κυριακή παιχνίδι του ΑΓΣΙ με τον Προμηθέα 2014 στην Πάτρα αναβλήθηκε, λόγω συμμετοχής αθλητών των γηπεδούχων στο τουρνουά «Rising Stars» – Final 8, το οποίο τελείται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.
Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, οι Μολοσσοί υποδέχονται τον Κρόνο Αγρινίου στις 2 σήμερα το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πύρρο Αρταίων και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.
Για τη 15η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, Αστράκα και Θρύλος Ιωαννίνων υποδέχονται διαδοχικά στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας αύριο Κυριακή τον ΓΣ Άρτας Άνω Πόλη και τους Νέους Δόξα Λευκάδας αντίστοιχα, με το πρώτο παιχνίδι στις 10.30 το πρωί και το δεύτερο στις 12.30 το μεσημέρι. O Α.Ο. Κόνιτσας υποδέχεται τον Β.Α.Ο. Άρτας στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κόνιτσας, ενώ ρεπό έχουν οι Νέοι Vikos Φalcons.