ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Συνέχεια στο σερί νικών θέλει ο Βίκος Φalcons

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του θέλει να πετύχει ο Βίκος Φalcons, που υποδέχεται τον Αίολο Αγυιάς σήμερα Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, για τη 17η αγωνιστική της National League 1.

Με βάση την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα των Ιωαννίνων έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο ουδείς παραγνωρίζει τη δυναμικότητα του αντιπάλου, που έχει επίσης στόχο τα πλέι οφ. Ο αγώνας θα γίνει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ.

Μονόδρομος η νίκη για το IBC

Μονόδρομος φαντάζει για το IBC η νίκη κόντρα στον Αργοναύτη Νέας Κίου, τον οποίο υποδέχεται στο Νέο Κλειστό αύριο Κυριακή, για τη 16η αγωνιστική της National League 2, καθώς έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 5 το απόγευμα.
Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στον αγώνα Παραμυθιά – ΑΓΣΙ, με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη, σε αντίθεση με την ομάδα των Ιωαννίνων, που δείχνει να έχει συμβιβαστεί με τον επερχόμενο υποβιβασμό.

Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν οι ομάδες των Ιωαννίνων. Οι Μολοσσοί υποδέχονται τον Λέοντα Κέρκυρας σήμερα Σάββατο, στις 7.30 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται εκτός έδρας με τους ουραγούς και χωρίς νίκη Κένταυρους Κέρκυρας.
Για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, το Σαββατοκύριακο θα γίνει μόνο το παιχνίδι Αχιλλέας Νεοχωρίου – Θρύλος Ιωαννίνων στις 6 το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Νεοχωρίου.