Απόψεις

Δεν πήγαν στον Μητσοτάκη

Θύμα κακής πληροφόρησης έπεσε η «Τσιμπίδα» του Σαββατοκύριακου, καθώς ούτε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» Νίκος Γκόντας, ούτε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος έδωσαν το παρών στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Τους οφείλουμε, λοιπόν, ένα συγγνώμη, αν και τουλάχιστον ως προς τον κ. Ριζόπουλο μερίδιο ευθύνης έχουν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής του, οι οποίοι ανέφεραν το όνομα του σε κοινοποίησή τους στο facebook, δηλώνοντας ότι όλοι μαζί είναι στην ομιλία του αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσο για τον Ν. Γκόντα, δε θα μπορούσε να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα, καθώς την ώρα της ομιλίας βρισκόταν σε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, όπως μας γνωστοποίησαν συνεργάτες του. Δυστυχώς, είναι τόσος ο φόρτος της προεκλογικής περιόδου και τόσες πολλές οι δραστηριότητες κομμάτων, παρατάξεων και υποψηφίων, που αδυνατούμε από την πλευρά μας να είμαστε πανταχού παρόντες, ώστε να έχουμε ιδία αντίληψη για όσα συμβαίνουν. Και συχνά καταφεύγουμε στο να αντλούμε την πληροφόρησή μας μέσω άλλων πηγών, με τον κίνδυνο και των αστοχιών, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, επανερχόμαστε, αν και η ουσία του σχολίου δεν αλλάζει ως προς τα μηνύματα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους ψηφοφόρους του κόμματος. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μας ανάγνωση. Η κάθε παράταξη, βέβαια, μπορεί να κάνει τη δική της και να χρησιμοποιεί τα όσα ειπώθηκαν κατά το δοκούν. Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε άλλωστε…

Σχετικά άρθρα

Κόβει κάθε δεσμό με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο Σπ. Ριζόπουλος

Ν. Γκόντας – Έμμεση προτροπή στήριξης στον Δ. Παπαγεωργίου

Κεντρική ομιλία Σπ. Ριζόπουλου στην Ηγουμενίτσα