ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Αναστέλλουν τις προεκλογικές δραστηριότητες

Περιφερειακές και δημοτικές παρατάξεις ανακοινώνουν την αναστολή των προεκλογικών τους δραστηριοτήτων, με την σκέψη όλων να βρίσκεται στους δοκιμαζόμενους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες.

Η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» ανακοινώνει την αναστολή των προεκλογικών εκδηλώσεων τουλάχιστον έως και την Κυριακή, ενώ όσον αφορά την προγραμματισμένη εκδήλωση για την Δευτέρα, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Λόγω των τραγικών συμβάντων των τελευταίων ημερών από τις καταστροφικές πλημμύρες και με την κατάσταση να παραμένει άκρως κρίσιμη στη Θεσσαλία, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» αναστέλλουν την προεκλογική τους δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα, αναστέλλεται η περιοδεία «Με πρόγραμμα στους πολίτες» στην Π.Ε. Πρέβεζας που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής. Επιπροσθέτως,  οι Ορίζοντες Ηπείρου, αναστέλλουν την περιοδεία που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο το πρωί, 8 Σεπτεμβρίου στην Αγία Κυριακή, Πάργα, Ανθούσα, Αγια, Αμμουδιά, Λούτσα – Βράχος και Λυγιά. Τέλος, αναβάλλεται και η ομιλία πού ήταν προγραμματισμένη για το Καναλλάκι Πάργας, την Δευτέρα.

Η περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Όλον – Τόπος να ζεις» αποφάσισε την αναστολή της προεκλογικής της εκστρατείας από σήμερα έως και την Κυριακή, «Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μας είναι αποκλειστικά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στη Θεσσαλία που πλήττονται και ζουν πρωτοφανείς, δραματικές καταστάσεις. Όλοι μαζί, βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Απευθυνόμαστε στον οικείο Δήμο μας και προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα σημεία συγκέντρωσης με σκοπό την αποστολή τους στη Θεσσαλία», σημειώνει η παράταξη.

Επίσης, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» στον Δήμο Ιωαννιτών εκφράζει την συμπαράστασή της στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους που πλήττονται από την κακοκαιρία και τις πλημμύρες και με σεβασμό στις δραματικές στιγμές που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας, αναστέλλει την προεκλογική της δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο. Η παράταξη υπενθυμίζει ότι ήδη από τον Δήμο και τον ΟΚΠΑΠΑ συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να σταλούν στην Θεσσαλία. Απευθύνεται σε όλους τους υποψηφίους, τα μέλη της και τους κατοίκους της περιοχής να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Επίσης, όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του διημέρου αναβάλει η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», εκφράζοντας την συμπαράστασή της στα θύματα και τους πληγέντες της τελευταίας θεομηνίας.

Σχετικά άρθρα

Αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες εικόνες

Γεωργία Χαλάτση

Κάλεσμα στους μηχανικούς να συνδράμουν τη Θεσσαλία από την Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΗ

Ενεργοποίηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους πληγέντες

Ηπειρωτικός Αγών