ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Αίθουσα ΣύνταξηςΟικονομία

Αφήνει ικανοποιημένους τους επισκέπτες

Την υψηλότερη θέση ικανοποίησης για την ηπειρωτική Ελλάδα κατέχει η Ήπειρος με τον γενικό δείκτη ικανοποίησης ξενοδοχείων της Ηπειρωτικής Ελλάδας στο 92% για τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με το στατιστικό δελτίου του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), συνεχίζοντας τις καλές επιδόσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Στον γενικό δείκτη  έπονται η Δυτική Μακεδονία με 91% και η Πελοπόννησος, η Κεντρική Μακεδονία και η Στερεά Ελλάδα με 88% αντίστοιχα. Ακολουθεί η Θεσσαλία με 87% και η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 86%. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται και η Αττική και η Δυτική Ελλάδα με 83% αντίστοιχα.

Στην κατηγορία σχέση ποιότητας-τιμής, η Ήπειρος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 83%, μετά τη Θεσσαλία με 94%, την Πελοπόννησος, τη Δυτική Ελλάδα, την Κεντρική Μακεδονία και τη Στερεά Ελλάδα με 88% αντίστοιχα. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αττική με 80%. Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκεται επίσης η Ήπειρος με 93%, στη δεύτερη θέση η Στερεά Ελλάδα με 89% και στην τρίτη θέση η Πελοπόννησος με 87% αντίστοιχα. Έπονται η Θεσσαλία με 86%, η Αττική και η Κεντρική Μακεδονία με 85% αντίστοιχα η Δυτική Ελλάδα με 84% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται και Αν. Μακεδονία και Θράκη με 81%.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Δυτική Μακεδονία με 98%, στη δεύτερη θέση η Θεσσαλία με 96% και στην τρίτη θέση η Στερεά Ελλάδα με 95%. Έπονται με 93% η Ήπειρος και η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος με 92% και η Κεντρική Μακεδονία με 91%. Ακολουθεί η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 88% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αττική με 84%.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Στερεά Ελλάδα με 95%, στη δεύτερη θέση η Ήπειρος με 93% και στην τρίτη θέση Κεντρική Μακεδονία με 92%. Έπονται η Αττική με 91%, η Δυτική Ελλάδα με 90% και η Πελοπόννησος με 88% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 82%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Στερεά Ελλάδα με 93%, στη δεύτερη θέση η Ήπειρος με 92% και στην τρίτη θέση η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Πελοπόννησος με 91%. Έπονται η Αττική με 90%, με 89% η Δυτική Ελλάδα και με 88% η Κεντρική Μακεδονία.

Στην κατηγορία φαγητού-ποτού στην πρώτη θέση βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα με 93%, στη δεύτερη θέση η Αττική με 87% και στην τρίτη θέση η Κεντρική Μακεδονία και η Πελοπόννησος με 86% αντίστοιχα. Στην τελευταία θέση η Αν. Μακεδονία και Θράκη βρίσκεται με 82%.

Σχετικά άρθρα

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Λείπουν εργαζόμενοι και στα ξενοδοχεία της Ηπείρου

Έρχονται περισσότεροι, ξοδεύουν όλο και λιγότερα