Αίθουσα Σύνταξης

Επιστροφές αλλά και απουσίες πάλι στον ΠΑΣ

Με προπόνηση, που έγινε χθες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Με προπόνηση, που έγινε χθες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Είναι ματς φωτιά, ένας από τους έξι «τελικούς», που ακολουθούν μέχρι το τέλος, στην προσπάθεια που κάνει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για να παραμείνει στην Κατηγορία. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Ηπειρώτες, κάτι που ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες της ομάδας, που δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τον Λάσα Σεργκελασβίλι, καθώς χθες δεν μπόρεσε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μηδενίζοντας την αισιοδοξία, που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες,  ότι με τη Λάρισα θα είναι στις επάλξεις. Χθες ένιωσε ενοχλήσεις και ο Πετράκης πήρε το μήνυμα να μην τον υπολογίζει και σε αυτό το παιχνίδι. Συνεπώς, για το αριστερό άκρο της άμυνας θα πάει στη λύση με τον Αποστολόπουλο, για να παίξει πιο μπροστά ο Νικολιάς, που είναι ποιοτικός παίκτης και θα χρειαστεί μπροστά για να κάνει παιχνίδι. Επίσης, θα απουσιάσουν πάλι οι τραυματίες Σιόντης, Κριζμάν και ο Τζημόπουλος που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Χθες ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Μάνος, Ξύδας, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στον αγώνα του Σαββάτου. Επιστρέφει ο Αλέξης Μιχαήλ, που εξέτισε την ποινή του, και ο Παμλίδης, που αποθεραπεύτηκε. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο, οπότε ο Πετράκης θα κάνει τις τελικές δοκιμές για να βρει το σχήμα που ταιριάζει για τα δεδομένα του σαββατιάτικου αγώνα. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και από την πλευρά των φιλάθλων, που θα βρεθούν και πάλι στο πλευρό της ομάδας. Ο Στέφανος Ευαγγέλου κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Σε απολογία για το πρόστιμο

Σε απολογία κλήθηκε για αύριο στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για μη εμπρόθεσμη εξόφληση χρηματικού προστίμου, που είχε επιβληθεί για τη συμπεριφορά φιλάθλων. Αν εξοφλήσει το πρόστιμο, θα απαλλαγεί, όπως έγινε και σε προηγούμενη περίπτωση.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ πιστεύουν ότι, αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα, εξασφαλίζουν κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην Κατηγορία. Επιστρέφουν στην ενεργό δράση οι Ζίζιτς (αποθεραπεύτηκε), Γκόλιας (εξέτισε την ποινή του). Θα απουσιάσουν ο Φατιόν, που είναι τιμωρημένος και ο Ντέλετιτς, που τέθηκε εκτός ομάδας. Σύμφωνα με χτεσινό ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» Λάρισας, ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα είπε στους παίκτες του ότι πρέπει να μάθουν να παίζουν και χωρίς τον Ντέλετιτς. Ο Σετσέροβιτς, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

Επαναδημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου