ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Lakmos River Festival με δυνατό line up (Κλήρωση πρόσκλησης)

Με ένα δυνατό line up κάνει πρεμιέρα το Lakmos River Festival στη γέφυρα του Αράχθου ποταμού κοντά στο Μεγάλο Περιστέρι, το Σαββατοκύριακο 12-13 Αυγούστου, ένα φεστιβάλ που επρόκειτο να ξεκινήσει το 2022, αλλά είχε ακυρωθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Την πρώτη ημέρα θα εμφανιστεί ένας από τους πιο «καυτούς» καλλιτέχνες της ελληνικής trap σκηνής, νουμερο1 στα trends του spotify, o Hawk. Μαζί του ο DJ Playboilaflame, ο DJ D’ alessandro και το νεανικό συγκρότημα DTGS από την Άρτα. Τη δεύτερη μέρα οι Θράξ Πάνκc θα φέρουν τους τρελούς ρυθμούς τους στο Lakmos River Festival. Μαζί τους οι Χαγιάλ, οι Elephant και οι Cherry Ties.
To Lakmos River Festival διοργανώνει η Αδελφότητα Μεγάλου Περιστερίου «Λάκμος» και τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ (με ποτό) στην προπώληση και 15 ευρώ (με ποτό) στο ταμείο για κάθε ημέρα, ενώ υπάρχει και εισιτήριο για τις δύο ημέρες στα 22 ευρώ (με ποτό). Εισιτήρια πωλούνται στο karma Cafe bar στο Μέτσοβο, στα καταστήματα Manthos Optical στα Γιάννενα, στο cafe bar «Η Άνοιξη» στο Ανήλιο, στο super market Μπούγιας στη Xρυσοβίτσα, στο Coffeeland στο Μικρό Περιστέρι, στο «Πέτρινο» στο Μεγάλο Περιστέρι, στο «Μαντάνι» στο Ανθοχώρι, στο «La Suatsile» στη Μηλιά και στο «The Kio Fest» στην Άρτα.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το Lakmos River Festival. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Lakmos River Festival» στο θέμα του mail, μέχρι σήμερα Παρασκευή, στις 3 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Μία πρόσκληση για το Lakmos Festival

Lakmos Festival στις όχθες του Αράχθου