ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μία πρόσκληση για το Lakmos Festival

Δυναμικό ξεκίνημα με ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC και 12ο Πίθηκο κάνει αύριο Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, το Lakmos River Festival, ένα νέο φεστιβάλ σε έναν υπέροχο χώρο δίπλα στο ποταμό Άραχθο, πολύ κοντά στο Μεγάλο Περιστέρι. Μαζί τους θα είναι οι Βαγγέλης Κοσίνας, οι Elephant και dj’s.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια διοργάνωση της Αδελφότητας Μεγάλου Περιστερίου, με τη συνδιοργάνωση του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Μετσόβου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών. Σημεία Προπώλησης: Caldo Cafe, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Έμπνευση στο Μέτσοβο, Tickets Ioannina, Manthos Optical στα Ιωάννινα, Super Market Μπούγιας στην Χρυσοβίτσα, Coffeeland στο Μικρό Περιστέρι, καφενείο το Πέτρινο στο μεγάλο Περιστέρι, Πρακτορείο καυσίμων Τασιούλας στη Μπαλντούμα, Το Μαντάνι στο Ανθοχώρι, Nkiare στο Ανήλιο, La Suatsile στη Μηλιά.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το Lakmos Festival. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Lakmos Festival» στο θέμα του mail, μέχρι αύριο, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Lakmos River Festival με δυνατό line up (Κλήρωση πρόσκλησης)

Lakmos Festival στις όχθες του Αράχθου