ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Τελευταίες παραστάσεις για το «Πάλι Καλά»

Τελευταίες παραστάσεις είναι αυτές της Δευτέρας 26 και της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, για το έργο «Πάλι Καλά», που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το φετινό Δεκέμβρη η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «Σύνθεση».

Η παράσταση, που αποκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια και αγκαλιάστηκε από το γιαννιώτικο κοινό, βρίσκεται στην 4η εβδομάδα της και βαδίζει για το τελικό της διήμερο στο Θέατρο «Κύκλος» (Αραβαντινού 14).
Οι δύο συνταρακτικοί μονόλογοι του Βασίλη Κατσικονούρη, ο θρυλικός «Μάκης» και το συγκλονιστικό «Μπουφάν της Χάρλεϋ», αντιμετωπίζουν τη μοναξιά και την ανθρώπινη ματαίωση με ευαισθησία και τρυφερότητα σ’ ένα σκληρό κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο συναισθηματικό ταξίδι, που παρασέρνει τον θεατή από το κωμικό στο τραγικό. Αν και φαινομενικά οι καταστάσεις και η συμπεριφορά των ηρώων είναι χιουμοριστικά, κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται δύο ανθρώπινα ναυάγια γεμάτα χαμένες ελπίδες και ανεκπλήρωτα όνειρα, που οδηγούν με καταιγιστικό ρυθμό σε ένα απρόσμενο και ανατρεπτικό φινάλε που καθηλώνει το κοινό.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Κώστας Βενέτης και η Έλλη Κατσάνου. Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Κατσάνου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ (κανονικό) και 6 ευρώ (μειωμένο). Τηλεφωνικές κρατήσεις 6847691698. Προπώληση στο ξενοδοχείο «Ερμής» (Σίνα 2). Η παράσταση δε συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Σχετικά άρθρα

Η «Σύνθεση» φέρνει τον Eugenio Barba στα Γιάννενα

Τρία βραβεία για το «Black Birthday» στο Φεστιβάλ Καρδίτσας

Αποστόλης Τζελέτας

«Η Μητέρα του σκύλου» από τη «Σύνθεση»