ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Το «Δείπνο Ηλιθίων» επιστρέφει στο Καμπέρειο Θέατρο

Συνεχίζονται, μετά το διάλειμμα λόγω του Πάσχα, οι παραστάσεις της κωμωδίας «Δείπνο Ηλιθίων» του Φράνσις Βέμπερ, που θα ανεβάζει η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων στο «Καμπέρειο» θέατρο έως τις 15 Μαΐου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το «Δείπνο Ηλιθίων» είναι μια από τις πιο γνωστές κωμωδίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Οι σπαρταριστές καταστάσεις που διαδραματίζονται στην πλοκή του έργου αποκαλύπτουν την αναγκαιότητα του ανθρώπου για αποδοχή. Υπάρχουν ηλίθιοι; Ποιος μπορεί να θεωρηθεί ηλίθιος στη κοινωνία μας;
Παίζουν οι Νικόλας Γραμματικόπουλος, Γιολάντα Καπέρδα, Βίκτορ Μπενουζίλιο, Κατερίνα Σισίννι, Άρης Τσαμπαλίκας, Γιώργος Χιώτης.
Ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 7 ευρώ μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών και 3 ευρώ κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ. Προπώληση εισιτηρίων στο www.viva.gr. Για την είσοδο στο θέατρο απαιτείται ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Πέντε μονές προσκλήσεις

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και ο Η.Α. δίνουν πέντε μονές προσκλήσεις για το «Δείπνο Ηλιθίων» στους πέντε πρώτους που θα στείλουν e-mail στο eisitirio@agon.gr. Γράψτε τα στοιχεία σας, «για Δείπνο Ηλιθίων» στο θέμα του mail και την ημέρα που επιθυμείτε να δείτε την παράσταση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Τελευταίες παραστάσεις για το «Δείπνο Ηλιθίων»

«Δείπνο Ηλιθίων» για έξι ακόμη παραστάσεις

Δε θα… στρωθεί «Δείπνο Ηλιθίων» την Πρωτομαγιά