ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Δείπνο Ηλιθίων» για έξι ακόμη παραστάσεις

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η θεατρική παραγωγή της κεντρικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Δείπνο Ηλιθίων», που παρουσιάζεται στο «Καμπέρειο» θέατρο έως τις 15 Μαΐου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Έξι ακόμα δείπνα περιμένουν το κοινό της πόλης για να πραγματοποιηθούν στις 6,7,8 και 13, 14, 15 Μαΐου. Έξι δείπνα με το γέλιο να κυριαρχεί στο μενού. Έξι δείπνα για προβληματιστούμε πάνω στο ποιος θεωρείται τελικά «ηλίθιος». Έξι δείπνα λίγο πριν την λήξη της χειμερινής / εαρινής περιόδου και λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του ΔΗΠΕΘΕ, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Παίζουν οι Νικόλας Γραμματικόπουλος, Γιολάντα Καπέρδα, Βίκτορ Μπενουζίλιο, Κατερίνα Σισίννι, Άρης Τσαμπαλίκας, Γιώργος Χιώτης.
Ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 7 ευρώ μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών και 3 ευρώ κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ. Προπώληση εισιτηρίων στο www.viva.gr.

Δύο μονές προσκλήσεις

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και ο Η.Α. δίνουν δύο μονές προσκλήσεις για το «Δείπνο Ηλιθίων» στους δύο πρώτους που θα στείλουν e-mail στο eisitirio@agon.gr. Γράψτε τα στοιχεία σας, «για Δείπνο Ηλιθίων» στο θέμα του mail και την ημέρα που επιθυμείτε να δείτε την παράσταση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων