ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«1821-2021, 200 Χρόνια Δανεικά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Τη stand up comedy παράσταση «1821-2021, 200 Χρόνια Δανεικά» θα παρουσιάσει και στα Γιάννενα ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου.

«Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δε θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο “1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”. Βάζοντας τον πήχη ψηλά, φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική stand up comedy παράσταση θα υπάρχει –όπως πάντα– κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!», αναφέρεται σε κείμενο για την παράσταση.
Η παράσταση «1821-2021, 200 Χρόνια Δανεικά», διάρκειας 90 λεπτών, θα ανέβει την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Καμπέρειο Θέατρο. Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 16 ετών. Γενική είσοδος 12 ευρώ. Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων από το www.hahcomedy.com και το viva.gr.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή (Χωρίς Μέσον)» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ένα πρωτότυπο stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική