ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Χαράκτες εν κοινωνία» για την Κιβωτό του Κόσμου

Έκθεση χαρακτικής με τίτλο «Χαράκτες εν κοινωνία» πραγματοποιεί ο Σύλλογος Φίλων Πινακοθήκης Χαρακτικής «Κώστας Μαλάμος», στην προσπάθεια του για τη διάδοση του εικαστικού έργου της Πινακοθήκης Χαρακτικής και την ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς του.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου και θα διαρκέσει από μεθαύριο Τετάρτη έως το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.
Είκοσι χαράκτες προσφέρουν τα έργα τους, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα διατεθούν στην ενίσχυση του σημαντικού έργου της «Κιβωτού του Κόσμου». Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Αλεξοπούλου Ιωάννα, Αννιτσάκης Οδυσσέας, Ανούση Ρένα, Βρακάς Ιωάννης, Γκαλτέμης Χριστόδουλος, Δεσεκόπουλος Νίκος, Κάπρου Ελένη, Κεφαλληνός Γιώργος, Κολιός Γιάννης, Κορομηλά Ράνια, Κότσαρης Γρηγόρης, Κότσαρης Μιχάλης, Κουμαντάκη Δήμητρα, Κώτσιου Ντίνα, Μενδρινού Άννα, Ξενάκη Μαριάννα, Πετροπούλου Μιμή, Ροδοπούλου Ιωάννα, Σαΐτη Χαρά και Σκλαβενίτης Δημήτρης Την επιμέλεια της έκθεσης, η οποία είναι αφιερωμένη στην μνήμη του χαράκτη Γρηγόρη Κότσαρη, που το περασμένο καλοκαίρι σταμάτησε να χαράζει, έχει ο Νίκος Δεσεκόπουλος.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν μεθαύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα. Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά άρθρα

Ούτε σκέψη για κλείσιμο δομών

Γεωργία Χαλάτση

Και επίσημα το αίτημα για συνάντηση με το Δ.Σ. της «Κιβωτού του Κόσμου»

Απευκταίο σενάριο το «λουκέτο» της δομής στην Πωγωνιανή