ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Δεν πετάμε τίποτα» απόψε στο Θέατρο Έκφραση

Μια διπλή παράσταση θα δώσουν απόψε στα Γιάννενα δύο αγαπημένοι κωμικοί, που παρατηρούν κάθε λογής σύγχρονη τάση και συνήθεια και τη σχολιάζουν, χωρίς να αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω.

Ο γνωστός και αγαπημένος Mikeius, μετά από δύο χρόνια παραμονής στο Λονδίνο και αφού μάζεψε υλικό, παρατηρώντας την ελληνική και την αγγλική κοινωνία, επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες, που μπορούν να μετατρέψουν μία συμπαθητική γνωριμία ή μία εν πρώτοις χαριτωμένη συνήθεια σε υλικό καυστικότατου σχολιασμού από τον μετρ του είδους που γέννησε την περσόνα του «Μπραφ».
Μαζί του το νέο αίμα της stand up σκηνής Θανάσης “Κάιν” Σαμαράς, ο οποίος ειδικεύεται στο ξετύλιγμα του κουβαριού, από το οποίο ξεκινά μία φήμη, ανακαλύπτοντας έναν έναν όλους τους γνωστούς που είχαν ένα γνωστό, που τους είπε τι συνέβη αρχικά, αλλά και στο να εφευρίσκει σε κάθε παράσταση νέα παρατσούκλια για την αδερφή του. Μαζί και οι δύο, ένα είναι σίγουρο. Ούτε θα πετάξουν, ούτε καν θα αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω.
Οι παραστάσεις θα δοθούν σήμερα Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα και στις 9.15 το βράδυ στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). Γενική είσοδος 10 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου και στο Sherlock coffee maker. Επικοινωνία στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή (Χωρίς Μέσον)» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ένα πρωτότυπο stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική