Πολιτισμός

Αιώνιοι έφηβοι με την ίδια μουσική «τρέλα»

Η «Γυριστρούλα» και ο «Νοσταλγός του Ροκ εν Ρολ», το «Ποιμενικό Ροκ» και η «Βασιλική», έρχονται το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 10.30 το βράδυ, στο Stage.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας, τέσσερις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ιδιαίτερης ελληνικής σκηνής των ‘80s και των ‘90s, θα είναι συνεπείς στο ραντεβού τους, σε μια βραδιά που αναμένεται τουλάχιστον ξεσηκωτική.
Την ιστορία της ελληνικής μουσικής σκηνής, την έχουν φτιάξει οι παρέες. Από το «Κύτταρο» και το «Αχ Μαρία!» μέχρι σήμερα, τέσσερις φίλοι που τους ενώνει η ίδια μουσική «τρέλα», το ίδιο πάθος και η αιώνια εφηβεία, συνεχίζουν να «γαζώνουν» στο σανίδι και να δημιουργούν μεγάλες μουσικές βραδιές.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του Σαββάτου. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Stage» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση

Δ. Υφαντής και Pagour Aman με χορούς κυκλωτικούς