Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε τα 20ά γενέθλια το Odeon Paralimnio

Παρέα με πολλές εκατοντάδες φίλους, μικρούς και μεγάλους λάτρεις του σινεμά, γιόρτασε ο πολυκινηματογράφος Odeon Paralimnio by TFG στο Παραλίμνιο Πάρκο Ιωαννίνων τα 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του στην πόλη μας.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, πρόσφερε στο πολυπληθές κοινό της Παρασκευής ενιαίο αντίτιμο εισιτηρίου 4 ευρώ και οι αίθουσές του γέμισαν με κόσμο, που απόλαυσε ταινίες όπως το δημοφιλές στα παιδιά φιλμ κινουμένων σχεδίων «Kung Fu Panda 4», Το Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To The Hashira Trainin το νέο πολυαναμενόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης άνιμε τηλεοπτικής σειράς με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, αλλά και το θρίλερ «Immaculate».
Παράλληλα, στο φουαγιέ του κινηματογράφου στήθηκε ένα πάρτι με μουσική και κεράσματα, αναψυκτικά, αρμυρά και γλυκά εδέσματα, τα οποία παρασκεύασαν ειδικά για την περίσταση οι υποστηρικτές της εκδήλωσης. Στους μικρούς φίλους, εξάλλου, δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν face painting με θέματα σχετικά με τις ταινίες που παρακολούθησαν!
Το Odeon Paralimnio by TFG απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τον dj Χάρη Τσίτο για τις μουσικές επιλογές του για την εκδήλωση, την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τα αναψυκτικά που πρόσφερε, την εταιρία «The Dragon Pie» για τις χειροποίητες ζαγορίσιες πίτες της, το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος για το face painting που έκαναν σπουδαστές του στους μικρούς θεατές αλλά και για τα γλυκά κεράσματα που μοίρασε σε συνεργασία με την εταιρία ΑΡΤΙΖΑΝ Hellas A.E., καθώς και την εταιρία ποδηλάτων «The Bicycle Workshop» για την όλη συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Ένα πάρτι για τα 20 χρόνια του Odeon Paralimnio by TFG