Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Ένα πάρτι για τα 20 χρόνια του Odeon Paralimnio by TFG

Ημέρα γιορτής είναι η αυριανή για τον πολυκινηματογράφο Odeon Paralimnio by TFG στο Παραλίμνιο Πάρκο Ιωαννίνων, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, από το 2004 που άνοιξαν για πρώτη φορά οι πύλες του.

Θα γιορτάσει, λοιπόν, τα 20α του γενέθλια με όλους εκείνους, οι οποίοι στέκονται διαχρονικά στο πλάι του, μικρούς και μεγάλους θεατές που αγαπούν το σινεμά και τη μαγεία του. Στο πλαίσιο αυτό, το Odeon Paralimnio by TFG προσφέρει αύριο Παρασκευή σε όλους όσοι το επισκεφθούν ενιαία είσοδο στις ταινίες του 4 ευρώ, ώστε να απολαύσουν το φιλμ της αρεσκείας τους με πολύ χαμηλό αντίτιμο. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από το Odeon.gr ή από τα ταμεία του κινηματογράφου.
Παράλληλα, στο φουαγιέ του Κινηματογράφου θα στηθεί από το απόγευμα και μέχρι τις βραδινές ώρες ένα γιορτινό πάρτι γενεθλίων. Τη μουσική της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοφιλής dj Χάρης Τσίτος, ο οποίος θα επιμεληθεί ένα live dj set αποκλειστικά για τους επισκέπτες του κινηματογράφου.
Την εκδήλωση γενεθλίων στηρίζουν με τη συμμετοχή τους η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., η οποία θα προσφέρει προϊόντα της στους θεατές, όπως και η εταιρία «The Dragon Pie» – Χειροποίητες Ζαγορίσιες Πίτες και το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, σπουδαστές του οποίου θα κάνουν face painting σε όσους το επιθυμούν, ενώ σε συνεργασία με την εταιρία ΑΡΤΙΖΑΝ Hellas A.E. θα μοιράσουν γλυκά κεράσματα.

Σχετικά άρθρα

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε τα 20ά γενέθλια το Odeon Paralimnio