Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

«Ο Λυγμός των σκυλιών» από το Θέατρο Actina

Το έργο «Ο Λυγμός των σκυλιών» του Γιάννη Παπάζογλου παρουσιάζει, σε πανελλήνια πρώτη, το Θέατρο Actina σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσικνιά και visual effects του Κωστή Εμμανουηλίδη.

Ζευγάρι απομονωμένο στην εξοχή. Εκείνος πεζογράφος. Σε δημιουργική κρίση. Κάποτε φέρελπις. Στην πορεία εμπορευματοποίησε τη γραφή του. Κατέληξε ευπώλητος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων. Εκείνη κριτικός λογοτεχνίας. Συχνά πικρόχολη και επιθετική. Ακόμα κι εναντίον του. Ο γάμος έχει κλονιστεί. Η βεράντα μετατρέπεται σε ρινγκ. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Κύρια αιτία η φυγή της κόρης. Ως αντίδραση στη μικροαστικοποίησή τους εκείνη γίνεται φωτορεπόρτερ ακτιβίστρια. Και ξαφνικά εισβάλλει στην βεράντα τους μια πρόσφυγας και η εξέλιξη γίνεται καταιγιστική.
Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Παναγιώτης Γεωργούλας, η Άννα Παπανικολάου και η Αθηνά Τσικνιά. Η παράσταση θα παίζεται τα Σαββατοκύριακα του Απριλίου 20-21, 27-28 καθώς και το πρώτο τριήμερο του Μαΐου μετά το Πάσχα 10-12 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.
Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ, μειωμένο (ΑμεΑ, φοιτητικά, άνω των 65) 10 ευρώ. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6974865401 και 6972339675. Προπώληση εισιτηρίων στο Θέατρο Actina, στο βιβλιοπωλείο Αναγνώστης και ηλεκτρονικά από το more.com.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λυγμός των σκυλιών» σε πανελλήνια πρώτη από το Θέατρο Actina