ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Νυχτερινά Μαθήματα» του Τ. Τσαρδάκα στο Θέατρο Κύκλος

Το καινούργιο θεατρικό έργο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, συγγραφέα της μεγάλης επιτυχίας «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια», με τίτλο «Νυχτερινά Μαθήματα», φιλοξενεί το Θέατρο Κύκλος (Αραβαντινού 14), τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 9.15 το βράδυ.

Μια ιστορία για τις αλήθειες και τα ψέματα μεταξύ φίλων, στημένη σε ένα περιβάλλον νυχτερινής διασκέδασης με φόντο το κλίμα και τις μουσικές της δεκαετίας του ‘80.
Σε ένα νυχτερινό κέντρο δύο φίλοι συζητάνε. Οι μεγάλες εμπειρίες της ζωής, οι μεγάλοι έρωτες, οι καυγάδες, ο φόβος του θανάτου. Όλα απλώνονται στο τραπέζι ανάμεσα σε ποτά, γαρδένιες και τσιγάρα. Σε κάποιες σχέσεις δεν υπάρχουν μυστικά. Σκοτάδια όμως; Υπάρχουν σκοτάδια στις αντρικές φιλίες; Η αναζήτηση της ευτυχίας, η γελοιότητά μας και όσα μας φορτώνουν οι Ελληνικές μας οικογένειες. Το ΠΑΣΟΚ, το έπος του Γκιλγκαμές και τα κόκκαλα των πεθαμένων. Πόσο αληθινή είναι η αλήθεια; Χωράνε ψέματα ανάμεσα σε κολλητούς; Ο Σταμάτης Κόκοτας, η Ρίτα Σακελαρίου και ο Στράτος Διονυσίου. Η προδοσία, ο υπαρξισμός και ένα πολύ συγκεκριμένο μπουκέτο λευκά κυκλάμινα. Τελικά, πόσο καλά ξέρεις αυτόν στον οποίο λες τα πάντα; Και όλες αυτές οι γυναίκες από το παρελθόν, τί δουλειά έχουν στο συγκεκριμένο μαγαζί αυτή τη συγκεκριμένη νύχτα; Μια κωμωδία γεμάτη νταλκά και ανατροπές για τη νύχτα και τις ιστορίες της.
Ερμηνεύουν οι Τάκης Τσίτσας, Κώστας Κουτρουμπής, Γεωργία Ηλιοπούλου, Δώρα Τσάγκα.
Διάρκεια: 90′. Εισιτήρια 14 ευρώ (κανονικό) και 10 ευρώ (φοιτητικό). Προαγορά εισιτηρίων: more.com. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6979139705.

Σχετικά άρθρα

Τ. Τσαρδάκας: «Είναι πολύ εύκολο να βρεθούμε σε αδύναμη θέση»

Φωτίζοντας την εμπειρία του προσφυγικού ταξιδιού

Ηπειρωτικός Αγών