ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Μια σύγχρονη και αξιόπιστη διαδικτυακή πύλη για την καταγραφή και διαδραστική προβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των Ιωαννίνων, μέσα από ένα πλέγμα σύγχρονων υπηρεσιών και λειτουργιών, απέκτησε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προς όφελος των μελών του και των καταναλωτών.

Η κάθε επιχείρηση, με την καταγραφή ατομικού προφίλ επιχείρησης στη διαδικτυακή πύλη, προβάλλεται ηλεκτρονικά, έχει πρόσβαση σε πληροφόρηση και ενημέρωση και επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να δικτυωθεί και να διασυνδεθεί με άλλες επιχειρήσεις. Έχει επίσης τη δυνατότητα παροχής προσωποποιημένων υπηρεσιών μέσω εφαρμογής για κινητές συσκευές και διευκολύνεται για τη δημιουργία συστάδων (clusters) με βάση τοπικές επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα προσφέρει στον επισκέπτη την παρουσίαση των επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων μέσω της διαδραστικής απεικόνισής τους σε γεωγραφικό χάρτη, συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων αλλά και ανά Δήμο και Δημοτική Ενότητα, ανά κατηγορία (εμπορική, μεταποιητική, βιοτεχνική, εξαγωγών, υπηρεσιών και τουριστική & μεταφορών) και ανά επωνυμία επιχείρησης. Επίσης, προσφέρει πλήθος πληροφοριών για τα τοπικά επιχειρηματικά δρώμενα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και πληροφορίες για την περιοχή των Ιωαννίνων.

Η πύλη βρίσκεται στη διεύθυνση https://businesspromotionservices.cci-ioannina.gr

Σχετικά άρθρα

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων

Βήμα για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων η παρουσία στη ΔΕΘ