ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Εγκαινιάζει το νέο της Οινοποιείο στην Αχαΐα η Zoinos Winery

Το οινοποιείο, που εξαγόρασε στην περιοχή της Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του αναπτυξιακού - επενδυτικού της προγράμματος, εγκαινιάζει η Α.Ε.Σ. Συνεταιριστική Οινοποιεία Ηπείρου Α.Ε. – Zoinos Winery.

Τα εγκαίνια του οινοποιείου, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, σηματοδοτώντας πλέον τη μόνιμη παρουσία της εταιρείας στην αμπελουργική ζώνη της Αχαΐας.

Η λειτουργία του νέου οινοποιείου, που στόχο έχει την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας σε συνδυασμό με τις ποικιλίες του αχαϊκού αμπελώνα και την περαιτέρω προώθηση των προϊόντων της τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά, επισφράγισε την ανοδική πορεία της επιχείρησης και την επί σειρά ετών δραστηριοποίησή της στην περιοχή της Αχαΐας.

«Η Zoinos Winery, με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο του κρασιού, την ισχυρή βάση των αμπελουργών της Ζίτσας, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, καθώς και το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό της δραστηριοποιείται πλέον σε δύο σημαντικές αμπελουργικές ζώνες της χώρας, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, και τα θετικά αποτελέσματα, που θα προκύψουν, θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη συνέχιση της ανοδικής της πορείας, προς όφελος όλων των παραγωγών που την εμπιστεύονται για πολλά χρόνια», αναφέρεται σε δελτίο τύπου, που υπογράφει ο πρόεδρος της εταιρείας Βαγγέλης Αργύρης.

Σχετικά άρθρα

Zoinos Winery – Ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Πύρρου Άμπελος»

Νέοι ορίζοντες για τη Zoinos Winery

Zoinos Winery – Εξαγορά οινοποιείου στο Καλέντζι Αχαΐας