ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με τον υπουργό Τουρισμού

Με τη δέσμευση για συνεχή επαφή και συνεργασία, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείου Τουρισμού στην Αθήνα την Τρίτη 19 Ιουλίου.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα. συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του τουρισμού και απασχολούν τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων, όπως επίσης και ζητήματα υποδομών, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τους υπό σύσταση «Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMOS)». Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεργασία και επικοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού σε μία σειρά από θέματα, τα οποία παραδόθηκαν στον υπουργό και γραπτώς για να ακολουθήσει στο προσεχές διάστημα συνεχής επικοινωνία, με σκοπό την επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων από αυτών.
Την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων αποτελούσαν ο πρόεδρός της Στάθης Σιούτης, ο γενικός γραμματέας Θεόδωρος Βαντώλας και το μέλος Έφη Εξάρχου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στη βουλευτή Μαρία Κεφάλα για την πρωτοβουλία της συνάντησης.

Σχετικά άρθρα

Ικανοποιητικές δεδομένης της εποχής οι πληρότητες για το Πάσχα

Μέτρα «φρένο» στα Airbnb ζητούν οι ξενοδόχοι

Γεωργία Χαλάτση

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC