ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Σε επιχειρήσεις της Ηπείρου ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ

Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειάς του για τη στήριξη του επιχειρείν στην περιφέρεια, η διοίκηση και στελέχη του ΣΕΒ επισκέπτεται σήμερα δυναμικές επιχειρήσεις της Ηπείρου, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τις περιφερειακές αρχές, επιχειρηματικούς φορείς και τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αντικείμενο των επαφών είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, με έμφαση στις υποδομές για την ανάπτυξη της μεταποίησης στην περιοχή, την έρευνα και καινοτομία, την πράσινη οικονομία, την πρόσβαση των τοπικών επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση, την εξωστρέφεια, και την ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων.
Σήμερα Δευτέρα η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ επισκέπτεται εγκαταστάσεις μελών του ΣΕΒ στην περιοχή και θα οργανώσει συζήτηση με επιχειρηματίες τις Ηπείρου. Αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Επικεφαλής της αποστολής του ΣΕΒ είναι ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ Ευθύμιος Ο. Βιδάλης και ο πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και μέλος του ΣΕΒ Νίκος Χήτος.

Σχετικά άρθρα

Ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου

Ηπειρωτικός Αγών

Επανεξελέγη πρόεδρος στον Π.Ν.Ο.Ι ο Ευθύμιος Βλάχος

Ηπειρωτικός Αγών

Αρωγός ο ΣΕΒ στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Ηπείρου