Οικονομία

Protergia Κατἀστημα Ιωαννίνων & Αραμπατζής Ι.Κ.Ε. – Δίπλα στον Άνθρωπο και την Κοινωνία για έναν πιο όμορφο και καθαρό κόσμο

Ανάρτηση διαφημιστικού περιεχομένου.

Η λειτουργία μιας εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνία άλλα και το περιβάλλον μέσα στο όποιο δραστηριοποιείται.

Ό,τι δώσεις αντίστοιχα θα πάρεις..

Πριν 25 χρόνια δόθηκαν στα παιδάκια των ακαδημιών στίβου της  ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ απλά μπλουζάκια που έγραφαν «running is good».  Δόθηκαν «χαμόγελα»  και εισπράχθηκε ικανοποίηση, αναγνώριση και τελικά ευτυχία!

Η ανταπόδοση στην κοινωνία και το περιβάλλον έγινε «μότο», κίνητρο, χρέος που δεν διακόπηκε έκτοτε.

Ενισχύθηκαν και άλλες ακαδημίες στίβου, βόλεϊ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου.

Βοηθήθηκαν Σχολεία και Μαθητές. Ναοί και δομές Φιλοξενίας. Σύλλογοι Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.  Δήμοι και Φιλαρμονικές.

Δόθηκαν αμέτρητες  χορηγίες σε δρομικούς αγώνες, σε συναυλίες, σε παραστάσεις,  σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η τελευταία «γενναία» χορηγία, ως Κατάστημα Protergia Ιωαννίνων, ήταν στο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών «Και όλα τ΄αλλάζει το Φεγγάρι».

Άλλοι το ονομάζουν «εταιρική κοινωνική ευθύνη»,  άλλοι το εντάσσουν στην «αειφόρο ανάπτυξη», άλλοι το λένε «κοινωνικό πρόσωπο» της επιχείρησης..

Στην ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Ι.Κ.Ε και κατ΄επέκταση στo Κατάστημα Protergia Ιωαννίνων, το θεωρούν χρέος να βοηθήσουν ώστε  να γίνει καλύτερος ο κόσμος μας και πιο ευτυχισμένοι οι Άνθρωποι που ζουν σε αυτόν.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία της Ακαδημίας Μπάσκετ «Ντούγια» με την ΕΚΑ Δωδώνη

Ποια είναι η Protergia που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο των Ιωαννίνων (Ν. Ζέρβα 2) – ένα όμορφο κατάστημα για την εξυπηρέτηση των Γιαννιωτών και όχι μόνον

Πένθος και στα Γιάννενα για τον θάνατο του Β. Σεβαστή