ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Στην «Πανηπειρωτική Έκθεση» το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Την πρόθεση συμμετοχής του στην Έκθεση «Πανηπειρωτική 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3-7 Οκτωβρίου, κάνει γνωστή το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, που εξασφάλισε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων και ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις- μέλη του.

Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Επιμελητήριο Αργυροκάστρου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα συμμετέχουν και επιχειρήσεις της Αλβανίας.
Η «Πανηπειρωτική 2020» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο με διοργανώτρια την εταιρεία «Κύκλος». Η έκθεση, που διοργανώνεται για 20η χρονιά, θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και στοχεύει στην τόνωση της αγοράς, τη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών, την ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών, την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων, την τουριστική προβολή και την παρουσίαση του τοπικού στοιχείου κάθε περιοχής και των παραδοσιακών προϊόντων.
Πιστεύοντας ότι η «Πανηπειρωτική 2020»μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν έως 21 Αυγούστου το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στο site του Επιμελητηρίου (www.cci-ioannina.gr), και αποστέλλοντάς την στο φαξ 2651025179 ή στο e-mail enterprise-europe@cci-ioannina.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651076589 (Άννα Ζέρβα).

Σχετικά άρθρα

Στο επίκεντρο τα «εργατικά χέρια» από τις Φιλιππίνες

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων