ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Ταμίας στον ΠΑΣΕΒΙΠΕ ο Λευτέρης Αραμπατζής

Στο διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) θα συμμετέχει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ιωαννίνων Λευτέρης Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής εξελέγη ταμίας, ενώ υπάρχει και δεύτερη εκπροσώπηση της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων, καθώς ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Γιώτης εξελέγη αναπληρωτής έφορος Β’. Οι εκλογές έγιναν μεταξύ των αντιπροσώπων των Συνδέσμων μελών του ΠΑΣΕΒΙΠΕ την Κυριακή 19 Μαΐου και πρόεδρος επανεξελέγη ο Πέτρος Μαντάς.
Στην διάρκεια της Συνέλευσης, εγκρίθηκε ο απολογισμός δράσης της απερχόμενης διοίκησης και καθορίστηκαν οι κατευθύνσεις για την προσεχή διετία. Ειδική αναφορά έγινε στις πρωτοβουλίες και τις συνεργασίες που ανέπτυξε ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ κατά την θητεία του προηγούμενου Δ.Σ, εντασσόμενος στο δυναμικό των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και εγκαινιάζοντας έναν μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).
Αναφορικά με την στοχοθεσία της επόμενης διετίας, το νέο ΔΣ του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, θεωρεί δεδομένο ότι οι εγκατεστημένοι έχουν την πρωτοβουλία και την ευθύνη να κατευθύνουν τις μελλοντικές εξελίξεις στις ΒΙΠΕ, στο νέο οικονομικό – αναπτυξιακό πλαίσιο που διαμορφώνεται στην χώρα και το οποίο πρέπει να έχει ως προτεραιότητα την αλλαγή του προβληματικού τρόπου λειτουργίας των Βιομηχανικών Περιοχών και την υιοθέτηση κινήτρων, ώστε να ξεπεραστούν χρόνιες δυσλειτουργίες και παρενέργειες, προς όφελος των εγκατεστημένων και της χώρας γενικότερα.

Σχετικά άρθρα

Εξώδικο από την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ αντί μιας απάντησης στον τοπικό Τύπο…

Ηπειρωτικός Αγών

Εκ νέου πρόεδρος ο Λ. Αραμπατζής στον Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι.

«Αρμέγει» τις επιχειρήσεις η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ

Γεωργία Χαλάτση