ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Αλλαγή σκυτάλης στη ΔΟΥ Ιωαννίνων

Ο Φιλάρετος Οικονόμου, που μέχρι πρότινος ασκούσε τα καθήκοντα του υποδιευθυντή Ελέγχου και Δικαστικού Τμήματος, ανέλαβε την διεύθυνση της ΔΟΥ Ιωαννίνων, με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Με αντίστοιχη απόφαση, στη θέση του υποδιευθυντή τοποθετήθηκε ο Νικόλαος Μάστορας, ο οποίος ασκούσε καθήκοντα Επόπτη Ελέγχου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ του νομού Ιωαννίνων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Άγγελος Νάτσικας και η γραμματέας Αγγελική Κωστούλα,, η απερχόμενη διευθύντρια Αγγελική Μπούσιου- Μπουρατζή, υπηρέτησε επί πέντε έτη σε αυτή τη θέση ευθύνης, σε συνθήκες ιδιαιτέρως δυσμενείς και απαιτητικές λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης της χώρας και, κατά συνέπεια, της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε. «Η παρουσία και το έργο της αποτέλεσαν εγγύηση τόσο για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας που διεύθυνε», σημειώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου και την ευχαριστεί για την αγαστή συνεργασία.
Παράλληλα, συγχαίρει τον νέο διευθυντή και τον υποδιευθυντή και τους εύχεται καλή δύναμη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα «για επιτυχή συνεργασία με κοινό στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας».

Σχετικά άρθρα

Στη Βουλή οι αποσπάσεις από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων

Νέο κρούσμα από Αλβανία στο ΠΓΝΙ, αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα εφοριακών υπαλλήλων

Μετά τις 11 θα λειτουργήσει τη Δευτέρα η ΔΟΥ Ιωαννίνων