ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Εορταστικό δείπνο και spa treatments στο Hotel du Lac

Μία ξεχωριστή εμπειρία, σε όσους θέλουν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε ένα περιβάλλον όμορφο, φιλόξενο και ξεχωριστό, προσφέρει το Hotel du Lac, το οποίο γίνεται ο απόλυτος ρομαντικός προορισμός, για όσους θέλουν να περάσουν αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο τους πρόσωπο.

«Συνδυάστε τις μοναδικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου, απολαύστε ένα μοναδικό spa treatment, το “the love package” και στη συνέχεια επιλέξτε να επισκεφθείτε το fine dining εστιατόριο Du Sel του ξενοδοχείου για ένα δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο», αναφέρεται στην πρόσκληση.
Το «the love package» περιλαμβάνει καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και το Relaxing Oriental Massage, ένα 30 λεπτό χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, χρησιμοποιώντας απαλά αρωματισμένο ζεστό argan λάδι. Επιπλέον, όσοι το επιλέξουν, μπορούν να κάνουν χρήση συνολικά δύο ωρών της θερμαινόμενης πισίνας, του jacuzzi, του χαμάμ και της σάουνας. Το κόστος για όλα τα παραπάνω ανέρχεται στα 95 ευρώ για δύο άτομα (κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651059500).
Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή να γευματίσει κάποιος στο fine dining εστιατόριο Du Sel, του οποίου ο executive chef Σωτήρης Οικονόμου, ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχει προετοιμάσει ένα μενού με ασιατικές επιρροές, ποιοτικές και καινοτόμες γεύσεις. Ξεκινά με μία πικάντικη σούπα Tom Yum με μανιτάρια και γαρίδες, και συνεχίζει με spring rolls με γέμιση πάπιας, σαλάτα μυρωδικών και dressing sweet chili. Η σαλάτα περιέχει φιλέτο μοσχαριού, mesclun και πούδρα αρωματικού ρυζιού, ενώ ακολουθεί το ραβιόλι με γέμιση γαρίδας και κρέμα καρύδας. Το μενού ολοκληρώνει μία μους σοκολάτας με πλούσια γεύση. To κόστος του Valentine’s Dinner Menu είναι 35 ευρώ / άτομο. (Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651059100).
Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τις 14 Φεβρουαρίου 2023. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2651059100

Σχετικά άρθρα

Ο Άγιος Βαλεντίνος σας κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο του Νομού Ιωαννίνων

«Almost Famous» στο Cinema by the Pool του Du Lac

Βρίσκουν όαση δροσιάς στις πισίνες

Σέβη Ευθυμίου