ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ένα μπαζάρ για τα παιδιά της «Φλόγας»

Ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τα παιδιά για τα παιδιά θα στηθεί στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Αγγέλου και Χαριλάου Τρικούπη το Σάββατο, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με στόχο τη στήριξη των δράσεων του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στολίδια, γούρια και διακοσμητικά αντικείμενα που έφτιαξαν τα παιδιά του ιδιωτικού παιδικού σταθμού «Ηλιοτρόπιο» για μια ακόμη χρονιά, πρόκειται να διατεθούν για τη στήριξη του έργου της Φλόγας, με την εκπρόσωπο του Συλλόγου Ευανθία Καρρά να απευθύνει κάλεσμα σε όλους, τονίζοντας πως, μεταξύ άλλων, στόχος της Φλόγας είναι και η αντιμετώπιση των προκαταλήψεων. «Ο καρκίνος στο παιδί δεν είναι κληρονομικός, δεν είναι μεταδοτικός, δε σημαίνει θάνατο. Απειλεί τη ζωή του παιδιού, χρειάζεται χρόνο και εξειδικευμένη θεραπεία. Με τα χρήματα που συγκεντρώνουμε συντηρούμε τους ξενώνες μας που φιλοξενούν 54 οικογένειες κάθε ημέρα που μένουν εκεί όσο χρειαστεί», τόνισε η κ. Καρρά.
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του νηπιαγωγείου Μάνια Κλεισούρα τόνισε το σπουδαίο έργο της Φλόγας, καλώντας τους Γιαννιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, που θέλει να αποτελέσει μια ακόμη «σπίθα» ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η Φλόγα και να βοηθήσει ακόμη περισσότερα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Σχετικά άρθρα

Πασχαλινό μπαζάρ από τη «Φλόγα»

Πασχαλινό μπαζάρ από τη «Φλόγα»

«Η ζεστασιά μιας φλόγας» με τη χορωδία του Δ. Υφαντή