ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Το νησί χωρίς όνομα», ένα audio book για το Νησί των Ιωαννίνων

«Το νησί χωρίς όνομα» είναι ο τίτλος του 1ου του Audio Book της σειράς «Μικρά Οδοιπορικά», με συγγραφέα τον εικαστικό καλλιτέχνη και σύμβουλο πολιτιστικής διαχείρισης Ηλία Μπουντούρη.

Το Audio Book, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Little Island Publications», περιλαμβάνει την αφήγηση από τον ίδιο τον συγγραφέα ενός μικρού οδοιπορικού στο Νησί της Λίμνης των Ιωαννίνων.
Μέσα από αυτό το ηχητικό οδοιπορικό, ο ακροατής μαθαίνει την ιστορία μίας εκ των αρχαιότερων λιμνών στον κόσμο, τις ιδιαίτερες συνθήκες που συνέβαλλαν στην κατοίκηση ενός… αλλόκοτου νησιού που σαν από παραμύθι προβάλλει μέσα σε αυτήν, αλλά και την μακραίωνη πολιτισμική εξέλιξη που έχει καταστήσει το νησί αυτό παγκόσμια ως ένα μοναδικό φαινόμενο.
Προκειμένου το συγκεκριμένο Audio Book να ταξιδέψει και εκτός Ελλάδας, ώστε με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσει τον ιδιαίτερο τοπικό πολιτισμό τής χώρα μας και ένα ευρύτερο, διεθνές κοινό, κυκλοφορεί και η αγγλική του έκδοση.
Τα Audio Book διατίθενται αποκλειστικά μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του συγγραφέα: https://iliasbountouris.com/product/nhsi-limnis-ioanninon/

Σχετικά άρθρα

Τα κακώς κείμενα του Νησιού σε μια επιστολή