ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

BRAVO και στον δήμο Δωδώνης

Και ο δήμος Δωδώνης βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η υποψήφια δράση του δήμου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία διαλόγου του θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 ενεργών πολιτών και 130 κοινωνικών εταίρων, που συμμετείχαν στις επιτροπές αξιολόγησης.
Ο δήμος Δωδώνης συμμετείχε με την υποβολή δύο δράσεων: το έργο «MileSTONES – Κοινές δράσεις για την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Αλβανίας, με έμφαση στα αρχαία θέατρα Φοινίκης και Δωδώνης» και το Ομαδο-αναλυτικό συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης.
Η βράβευση αφορά την κατηγορία Bravo Market και η ανάδειξη της δράσης που υποβλήθηκε, έγινε ανάμεσα σε 246 πρωτοβουλίες/πρακτικές που συμμετείχαν στα φετινά βραβεία.
Ο θεσμός BRAVO 2018 αποτελεί τον μεγαλύτερο Κοινωνικό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται στη χώρα μας, και με τη συμμετοχή του ο δήμος Δωδώνης προσπαθεί να συμβάλει στην προσπάθεια, που γίνεται με τη συνεργασία της πολιτείας, των φορέων, των επιχειρήσεων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας πολιτών για τη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Σχετικά άρθρα

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος

Στην αντιπολίτευση με τεκμηριωμένη κριτική και εποικοδομητικές προτάσεις