ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο από τη ΦΟΕΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, με την πολύτιμη βοήθεια του τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η ΦΟΕΑ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, που θέλουν να βοηθήσουν, και κατανοώντας την κατάσταση και τον δισταγμό των αιμοδοτών να προσέρχονται στα νοσοκομεία, επεκτείνει τις δράσεις και εκτός του χώρου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Με δεδομένο ότι το νέο έτος ξεκίνησε με σημαντικά μεγάλες ελλείψεις σε μονάδες αίματος και για τα δύο νοσοκομεία της πόλης των Ιωαννίνων, η ΦΟΕΑ προσκαλεί όλους να παραβρεθούν και να στηρίξουν τη δράση αυτή, καθώς οι ανάγκες για αίμα όλο και αυξάνονται.
Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail foeanews@gmail.com και μέσω facebook στην ομάδα Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Φ.Ο.Ε.Α.

Ανοιχτή αιμοδοσία από τη ΦΟΕΑ

Ηπειρωτικός Αγών

Με μεγάλη συμμετοχή η αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας Ηπείρου