ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα παιδιά της «Φλόγας»

Ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τα παιδιά για τα παιδιά θα στηθεί στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Αγγέλου και Γρηγορίου Σακκά το Σάββατο, με στόχο τη στήριξη των δράσεων του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», που προσφέρει εδώ και 40 χρόνια στους μικρούς μαχητές της ζωής και τις οικογένειές τους.

Τα διακοσμητικά αντικείμενα και κατασκευές που θα διατεθούν, έγιναν με πολύ αγάπη από τα παιδιά του ιδιωτικού παιδικού σταθμού «Ηλιοτρόπιο», με τη διεύθυνση να λαμβάνει την πρωτοβουλία με στόχο τα παιδιά από αυτή τη μικρή ηλικία να μυηθούν στην προσφορά και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Κάλεσμα στους Γιαννιώτες, που εδώ και χρόνια στηρίζουν το έργο της Φλόγας, απεύθυναν η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ευανθία Καρρά και η εκπρόσωπος του νηπιαγωγείου Μάνια Κλεισούρα.

«Η Φλόγα είναι μια αγκαλιά γεμάτη με αγάπη για τα παιδιά. Από εσάς παίρνουμε τόση πολλή αγάπη και προσφορά, που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στον παιδικό καρκίνο», σημείωσε η κ. Καρρά, σημειώνοντας πως τα παιδιά με καρκίνο στη χώρα μας λαμβάνουν υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες, γιατί η Φλόγα κατάφερε οι γιατροί της να μπουν στα διεθνή πρωτόκολλα. «Περιμένουμε όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθειά μας, γιατί όλοι πρέπει να προσφέρουμε, έστω και κάτι μικρό, όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί που όλοι βιώνουμε», σημείωσε η κ. Κλεισούρα.

Σχετικά άρθρα

«Η ζεστασιά μιας φλόγας» με τη χορωδία του Δ. Υφαντή

Bazaar με πασχαλινές λαμπάδες από τη «Φλόγα»

Η «Φλόγα» ετοίμασε τα μαρτάκια της