ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Παιδικά τμήματα θεατρικού παιχνιδιού στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας

Ξεκινούν στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας τα μαθήματα θεάτρου για μαθητές Δημοτικού και για εφήβους, υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των οποίων είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου και η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου.

Τα μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται έως τον Ιούνιο, είναι βιωματικά και προσφέρουν στους συμμετέχοντες ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της τέχνης του Θεάτρου.
Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα γίνουν δωρεάν μαθήματα γνωριμίας, στις 6.15 το απόγευμα για μαθητές Δημοτικού (από 6 έως 9 ετών) και στις 5 το απόγευμα για μαθητές (9-12 ετών). Για μία ώρα, τα παιδιά θα παίξουν, θα ψυχαγωγηθούν και θα πειραματιστούν με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.
Την ίδια μέρα, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα γνωριμίας και για εφήβους (13-17 ετών). Στόχος του τμήματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής τους, να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους.
Στη σχολή τηρούνται με απόλυτη αυστηρότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6978047081 και 6977095816, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ, και στο email orfeas.dramaschool@gmail.com.

Σχετικά άρθρα

«Οικογένεια Γαμπέτα» από τη Σχολή Θεάτρου Ορφέας

Ηπειρωτικός Αγών

Κινηματογραφικό studio από τη Σχολή Θεάτρου Ορφέας

Εγγραφές στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας