ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Σε πάρκο Κουραμπά και παραλίμνιο οι εθελοντές του Save Your Hood

Ένα Σαββατοκύριακο «πλούσιο» σε δράσεις καθαρισμού σημείων της πόλης, προγραμματίζουν οι εθελοντές του Save Your Hood, που έχουν ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις δράσεις στα Γιάννενα.

Το Σάββατο θα γίνει καθαρισμός στο πάρκο Κουραμπά, με έναρξη στις 3 το μεσημέρι και σημείο συνάντησης την είσοδο από την οδό Δωδώνης.

Την Κυριακή προγραμματίζονται δύο δράσεις. Η πρώτη στις 11 το πρωί στο 3ο δημοτικό σχολείο στα Καρδαμίτσια και η δεύτερη στις 12 το μεσημέρι στο Κάστρο και την παραλίμνια περιοχή, με σημείο συνάντησης το θεατράκι στη Σκάλα.

Το Save Your Hood είναι μια ιδέα του Βασίλη Σφακιανόπουλου, που ξεκίνησε ως πρωτοβουλία επτά ατόμων στα Τουρκοβούνια κι έφτασε να γίνει ένα πανελλαδικό κίνημα χιλιάδων εθελοντών.

Η ομάδα καλεί όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων να συμμετέχουν στις δράσεις της. «Μπορούμε να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, τις κακές μας συνήθειες, τις γειτονιές μας όλοι μαζί, είναι στο χέρι μας», τονίζουν.

Σε όλες τις δράσεις τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid-19.

Για πληροφορίες για τις δράσεις του SYH στα Ιωάννινα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Άννα Μάντη, στα email: ioamad@gmail.com, https://www.facebook.com/io.mtn.an/.

 

Σχετικά άρθρα

Δεν άφησαν ούτε αποτσίγαρο!

Ηπειρωτικός Αγών

Προβάλλοντας την αξία του εθελοντισμού στην Υγεία

Γεωργία Χαλάτση

Save Your Hood στον Μάτσικα