ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Μια νέα παιδική χαρά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Σε μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά θα μπορούν να παίζουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, καθώς ανακαινίστηκε ριζικά η παιδική χαρά που υπήρχε στον αύλειο χώρο και τοποθετήθηκε νέος εξοπλισμός.

Η ανακαίνιση έγινε με τη συνδρομή της στοιχηματικής εταιρείας bwin, η οποία τα τελευταία χρόνια στηρίζει ουσιαστικά το ανθρωπιστικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares.
Για την παράδοση της παιδικής χαράς οργανώθηκε το πρωί μια μικρή τελετή, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ το παρών έδωσαν το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρείας bwin, της περιφέρειας Ηπείρου και του δήμου Ιωαννιτών.
«Έχουμε τη χαρά και την τύχη να υπάρχει η bwin που σκέφτεται τα παιδιά, τα οποία αδίκησε η φύση, και αποφάσισε να τους φτιάξει μια καινούρια παιδική χαρά. Όχι μόνο την ευχαριστούμε, αλλά και την ευγνωμονούμε. Όλοι εμείς που υπηρετούμε την ΕΛΕΠΑΠ, πιστεύουμε ότι η αγάπη δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται, αλλά χαρίζεται σε εκείνους που την έχουν ανάγκη. Και σε αυτή τη φάση η bwin χαρίζει αγάπη, χαρίζει στήριξη σε εκείνα τα παιδιά που έχουν ανάγκη», τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων Νατάσα Μπέγκα.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι, όλα τα παιδιά να μπορούν να χαίρονται το παιχνίδι μέσα από ασφάλεια και γι’ αυτόν τον λόγο εγκαινιάζουμε την ανακαινισμένη παιδική χαρά», τόνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της bwin Κωνσταντίνος Εφραιμίδης.
Τη στήριξή τους στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τις ευχαριστίες τους για τη δωρεά εξέφρασαν η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γιάννης Αϊβατίδης.
«Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες χορηγίες και πρωτοβουλίες, διότι συμβάλουν σε αυτό το θεάρεστο έργο που κάνει η ΕΛΕΠΑΠ. Θα ήθελα να συγχαρώ όλο το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό που φροντίζει τα παιδιά. Η περιφέρεια στηρίζει έμπρακτα την ΕΛΕΠΑΠ και είμαστε δίπλα σε ό,τι χρειαστεί», ανέφερε η κ. Νάκου, με τον κ. Αϊβατίδη να συμπληρώνει: «Κάθε νέα δράση είναι σημαντική. Ως δήμος θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι μπορούμε να συμβάλουμε».

Σχετικά άρθρα

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ

Επίσκεψη Μ. Τζούφη στην ΕΛΕΠΑΠ και στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Νατάσα Μπέγκα – Η «κυρία Ελεπάπ» σαν ένα φωτεινό παράδειγμα