ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκίνησαν την ανακύκλωση και οι αστυνομικοί

Και σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων επεκτείνεται το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», μια σημαντική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών, με στόχο την προώθηση της ανακύκλωσης και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης.

Από την Πέμπτη τοποθετήθηκαν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών και μεταλλικών κουτιών.
Το πρόγραμμα διεξάγεται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» και την υποστήριξη της «Συμμαχία για την Ελλάδα», ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν, θα πιστώνονται στον λογαριασμό αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων καλεί τα μέλη της να αγκαλιάσουν την προσπάθεια, καθώς με την υλοποίηση του προγράμματος και τη συλλογή των ανακυκλώσιμων συσκευασιών συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα, μέσω του ανταποδοτικού οφέλους, ενισχύουν τα ορφανά παιδιά του προσωπικού.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε ο υπουργός, επέστρεψε και το αίτημα

Ανακύκλωσαν 16.228 μπουκάλια σε τρεις ώρες!

Ζητά πρόνοια για την κάλυψη των κενών