ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ

Μοίρασε δώρα και αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους, τους εργαζόμενους και της διοικήσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος» και του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ,  κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με επικεφαλής τον βουλευτή Ιωάννη Τσίμαρη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, το κλιμάκιο ενημερώθηκε αναλυτικά για το πλαίσιο λειτουργίας, τον τρόπο που υποστηρίζονται τα ωφελούμενα άτομα αλλά και για τις ανάγκες των εργαζομένων από την Πρόεδρο του ΚΚΠΠΗ Μαρία Τσολάκη και τους εργαζόμενους.
«Αυτές τις γιορτινές μέρες που οι περισσότεροι χαιρόμαστε τη θαλπωρή των οικογενειών μας, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που τη στερούνται, αλλά και εργαζόμενοι που όλο το χρόνο φροντίζουν για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσής τους», σημειώνει η Ν.Ε. του κόμματος, προσθέτοντας πως βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των ανθρώπων με αναπηρία.
Επίσης, στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με την Πρόεδρο Βασιλική Κωστή-Παπαβασιλείου και την Διευθύντρια του Παρατήματος Ιωαννίνων της ΕΛΕΠΑΠ Βασιλική Μάστακα και ξεναγήθηκαν στους χώρους της δομής, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υποστήριξης του έργου του και δηλώνοντας ότι θα βρίσκονται δίπλα. Παράλληλα, προσέφεραν δώρα «στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» αλλά και δέχθηκαν ως δώρο μια δημιουργία των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Σε τροχιά ευρωεκλογών και η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ

Ο Βασίλης Οικονόμου νέος Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Παραίτηση Κ. Κυρίτση με αιχμές για πριμοδότηση συνυποψηφίων του