ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Η Μάγδα Τάτση νέα πρόεδρος στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Η Μάγδα Τάτση αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στους «Ορίζοντες Ηπείρου» μετά την παραίτηση του Σπύρου Ριζόπουλου, ο οποίος θα παραιτηθεί και από περιφερειακός σύμβουλος.

Η μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, που εξελέγη πρώτη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, αναφέρει σε δήλωσή της: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Ηπειρώτες, που τίμησαν την παράταξη με την ψήφο τους, θα συνεχίσουμε ενωμένοι στο περιφερειακό συμβούλιο να ασκούμε γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση, εκφράζοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μας».
Ο κ. Ριζόπουλος, με την επικύρωση των αποτελεσμάτων και της κατανομής των εδρών από το Πρωτοδικείο, θα προχωρήσει σε άμεση αποποίηση της θέσης του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου και σε παραίτηση που θα κατατεθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας. Ως εκ τούτου τη θέση του θα καταλάβει ο πρώτος σε σταυρούς της Π.Ε. Ιωαννίνων Σπύρος Υφαντής.
Κατά συνέπεια, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» θα εκπροσωπούνται στο περιφερειακό συμβούλιο από τη Μάγδα Τάτση από την Π.Ε. Θεσπρωτίας, τον Δημήτρη Βασιλάκη από την Π.Ε. Άρτας και τον Σπύρο Υφαντή από την Π.Ε Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κούνησε μαντήλι και ο Δημήτρης Παππάς

Δεν υιοθέτησε την ανάγκη μητρώου για τα γεφύρια ο Αλ. Καχριμάνης

Κόβει κάθε δεσμό με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο Σπ. Ριζόπουλος