All-focus
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Δωδώνης- Δήμαρχος για μόλις 120 ψήφους ο Χρ. Ντακαλέτσης

Μάχη για...γερά νεύρα δόθηκε στον Δήμο Δωδώνης, με τελικό νικητή των νυν δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση και τη διαφορά με τον δεύτερο Γιάννη Καραμπίνα, να κλειδώνει σε μόλις 120 ψήφους.

Η «Ενότητα Προοπτικής» έκοψε το νήμα με 4.596 ψήφους και η «Δύναμη Δημιουργίας» με 4.476. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» μπήκε οριακά στο δημοτικό συμβούλιο συγκεντρώνοντας μόλις 0,1% πάνω από το όριο των τριών ποσοστιαίων μονάδων.
«Αισθάνομαι συγκίνηση γιατί την Κυριακή επιβραβεύτηκε η παρουσία και το έργο της παράταξής μας, μετά από δύο τετραετίες. Με τη θετική ψήφο τους στην παράταξή μας, οι συνδημότες μας καταδίκασαν την οξύτητα, την πόλωση, τη λάσπη και τη συκοφαντία. Επέλεξαν αντίθετα τη σοβαρότητα, τη συναίνεση, την ηρεμία, την ενότητα και κυρίως, την προοπτική. Με την προοπτική της ενότητας και με την ενότητα της προοπτικής, καλούμε όσους δε μας επέλεξαν ως πρώτη επιλογή τους στις εκλογές της Κυριακής αλλά και όσους μας στήριξαν για μια ακόμα φορά, να βρεθούν πλάι μας στο δύσκολο έργο που μας περιμένει τα επόμενα πέντε χρόνια, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να κάνουμε το Δήμο μας έναν καλύτερο τόπο για να ζουν οι πολίτες του. Στους αγώνες που έρχονται, σας θέλουμε όλους μαζί μας», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Χρ. Ντακαλέτσης.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος