ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με δεσμεύσεις για άρση των ανισοτήτων

Συναντήσεις και επισκέψεις σε δημοτικές κοινότητες και υπηρεσίες πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα_2023»

Το Σάββατο επισκέφθηκε τη Μανωλιάσσα, την Αμπελιά και την Πεδινή, και την Κυριακή την Πλατανιά, την Ηλιόκαλη, τη Δαφνούλα, το Χαροκόπι, την Κρύα, την Κρανούλα και την Περίβλεπτο, ενώ παρευρέθηκε και στο καθιερωμένο ετήσιο γλέντι, που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων, στα Μουζακαία.
Στις συναντήσεις με τους κατοίκους συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας, που απασχολούν τους δημότες στις περιοχές αυτές, με την Τατιάνα Καλογιάννη να τονίζει τη σημασία που δίνει στην άρση των ανισοτήτων μεταξύ των διαφορετικών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών, αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τον Δήμο. Για την άρση των ανισοτήτων αυτών, όπως είπε, καθοριστικός θα είναι ο ενεργός ρόλος των τοπικών κοινωνιών, αλλά και η επιλογή των προσώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο στη δημοτική αρχή.
Τη Δευτέρα παρευρέθηκε στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 7ο Λύκειο Ιωαννίνων και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Δημοτικές Υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης. Την Τρίτη, μετά τη συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, επισκέφθηκε το Δασαρχείο, το Κτηματολόγιο, τον ΦοΔΣΑ και τον ΟΠΕΚΑ, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα υπηρεσιακά στελέχη και να παρέχει ενημέρωση για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Τ. Καλογιάννη: Εκτίμηση για τους κ.κ. Νάτση, Πατσούρα και Παπαχρήστο

Κάλεσμα συμμετοχής και αγώνα για τον δήμο του 2030

Τ. Καλογιάννη: «Μπορούμε να δώσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»