ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Δωδώνης – Εκτός κούρσας ο Νικόλαος Λώλος

Την απόσυρσή του από την εκλογική κούρσα στον Δήμο Δωδώνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Δωδώνης» Νικόλαος Λώλος, μία ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών και των υποψηφίων.

Σε δήλωσή του κάνει λόγο για προσωπικές πιέσεις σε υποψηφίους, που προφανώς απέσυραν την υποψηφιότητά τους, με συνέπεια να μειωθούν οι πιθανότητες διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου.
Χαρακτηριστικά στη δήλωσή του αναφέρει: «Πριν από δώδεκα μήνες καταθέσαμε τη δική μας πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου Δωδώνης. Όλο αυτό το διάστημα η ανταπόκρισή των συμπολιτών μας ήταν εξαιρετικά θετική και πρωτόγνωρη. Θέσαμε από κοινού στόχους για την ανάπτυξη και την προκοπή της περιοχής μας, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας χωρίς εντάσεις, προβολές, αγένεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στους υπαλλήλους του.
Την προσπάθεια μας αυτή ακολούθησαν δεκάδες φίλοι από όλο το φάσμα της κοινωνίας και όλους τους εργασιακούς χώρους, οι οποίοι άφησαν στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα, προτάσσοντας το μεγαλύτερο κίνητρο που είναι η αγάπη για προσφορά στου τόπο μας.
Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες τα δεδομένα άρχιζαν να αλλάζουν. Οι προσωπικές πιέσεις σε υποψηφίους μας κυριάρχησαν με αποτέλεσμα οι συνθήκες να διεκδικήσουμε με προοπτική τη διοίκηση του Δήμου μας μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και πήρα την απόφαση να μη συμμετέχει η Κίνησή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον Τόπο μας. Τους ζητώ συγνώμη αν διέψευσα τις προσδοκίες τους.Ελπίζω οι επιλογές τους στις ερχόμενες εκλογές να είναι για το καλό της περιοχής μας!»

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος