ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος ο Ανδρ. Παπασπύρου στην Κόνιτσα

Ο πρώην Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρος θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας», που προέκυψε από την συνεργασία με την παράταξη του Βασίλη Σπανού.

Οι δύο δημοτικές παρατάξεις «Ο τόπος μας μπροστά» και «Ο τόπος που θέλω να ζω», ήδη από το περασμένο καλοκαίρι είχαν αποφασίσει να ενώσουν δυνάμεις σε μία συλλογική κοινή προσπάθεια, με μοναδικό κίνητρο, όπως αναφέρουν, την αποτελεσματική προώθηση των συμφερόντων του τόπου, με συστηματική εργασία, μεθοδικό σχεδιασμό και αγωνιστική διεκδίκηση των αναγκαίων πόρων από τους αρμόδιους φορείς.

Ο κ. Παπασπύρου ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κόνιτσας, όπως σημειώνει.

«Πάνω και πέρα από κόμματα, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με μοναδικό στόχο την προκοπή του τόπου μας, οραματιζόμαστε ένα αποτελεσματικό και δυναμικό Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες, που θα κατανοεί τα προβλήματά τους και θα αγωνίζεται για την επίλυσή τους. Φιλοδοξία μας οι πολίτες να είναι συνεργάτες του Δήμου και ο Δήμος στην υπηρεσία των πολιτών. Σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή τη δυναμική προσπάθεια, με την βεβαιότητα ότι, όταν μοιράζεσαι κάτι δύσκολο, το αδιέξοδο παύει να υπάρχει, γίνεται δρόμος, που μπορεί να οδηγήσει σε λεωφόρους», αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κόνιτσας.

Σχετικά άρθρα

Σε θερμή ατμόσφαιρα η ορκωμοσία στον Δήμο Κόνιτσας

Επιστροφή του Ανδρέα Παπασπύρου στον Δήμο Κόνιτσας

Γεωργία Χαλάτση

Σε ενίσχυση του ρεύματος από Ισραήλ προσδοκά ο Δήμος Κόνιτσας