ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κλειστά τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ στην Αβέρωφ λόγω ασθενειών υπαλλήλων

Κλειστά, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση, βρήκαν τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ στον οδό Αβέρωφ πολίτες σήμερα το πρωί.

Η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι, ήταν κατεβασμένα ρολά και μία ανακοίνωση, τυπωμένη σε χαρτί Α4, με την οποία καλούνται να μεταβούν στα γραφεία της ΔΕΥΑΙ στη Ριζάρειο Πολιτεία, στην περιοχή της Λιμνοπούλας για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους. Χωρίς να αναφέρεται κανένας συγκεκριμένος λόγος.

Αρκετές ώρες μετά και αφού είχαν υπάρξει σχετικές διαμαρτυρίες προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ και τη δημοτική αρχή, εστάλη από την επιχείρηση ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει το κοινό ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδος δε θα λειτουργήσουν τα ταμεία της οδού Αβέρωφ λόγω ασθένειας πολλών υπαλλήλων της. Θα λειτουργούν κανονικά, όμως, τα ταμεία στη Ριζάρειο Πολιτεία (8ης Μεραρχίας 3-5, 1ος όροφος), που, όμως, δεν εξυπηρετούν την πλειονότητα των πολιτών, που κινούνται στο κέντρο για τις δουλειές τους και για τη μετάβασή τους στα γραφεία της ΔΕΥΑΙ απαιτείται η χρήση μεταφορικού μέσου. Και το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί δεν επελέγη η λύση της μετακίνησης κάποιου υπαλλήλου από τη Ριζάρειο στα ταμεία της Αβέρωφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μήνες είχε επαναληφθεί το κλείσιμο των γραφείων της ΔΕΥΑΙ στην Αβέρωφ, χωρίς μάλιστα τότε να έχει υπάρξει ενημέρωση καν της διοίκησης. Μετά τις διαμαρτυρίες, βέβαια, τα ταμεία άνοιξαν προς το μεσημέρι. Μένει να δούμε αν και αυτή τη φορά θα βρεθεί λύση ή οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν διαδρομές για να καταφέρουν να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Δύο μελέτες για τον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού

Ξεκινά η εγκατάσταση 11.900 «έξυπνων» υδρομέτρων

Διακοπή νερού στην πόλη την Τρίτη

Ηπειρωτικός Αγών