ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ομόφωνη… με τα πολλά η απόφαση για διαχειριστικό έλεγχο στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Μετσόβου

Ομόφωνα ψηφίστηκε την Τετάρτη από το δημοτικό συμβούλιο Μετσόβου ο διαχειριστικός έλεγχος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μετσόβου με την έγκριση του προϋπολογισμού της εν λόγω Δημοτικής Επιχείρησης αλλά και τη δέσμευση του δημάρχου για την άμεση ανάθεση στους ελεγκτές (βάσει απόφασης 17/2023 του ΔΣ Μετσόβου).

«Χαιρετίζουμε την αλλαγή στάσης τόσο από τον δήμαρχο όσο και εν γένει από τη δημοτική αρχή, και ευελπιστούμε να διεξαχθεί ομαλά ο εν λόγω έλεγχος προς όφελος όλων», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Δύναμις Δημοτών» του Σπ. Βασιλείου, «Μέτσοβον Νέα Εποχή» του Θ. Σούλτη και «Προοπτική Ανάπτυξης» του Απ. Μπιτούνη, με τη σημείωση ότι η ψήφιση ήρθε μετά από έναν περίπου χρόνο και αχρείαστη ταλαιπωρία του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο.
«Οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Μετσόβου, πιο ενωμένες από ποτέ, με τον κοινό τους βηματισμό, απέδειξαν ότι με υπομονή και επιμονή μπορούν να πετύχουν πολλά, ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον οι τρεις παρατάξεις να πετύχουν ακόμα περισσότερα», καταλήγει η ανακοίνωση, αφήνοντας να διαφανεί ότι είναι πιθανή μια σύμπραξη ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

Με τον νόμο και τη λογική

Τιτίκα Τζάλλα