ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο το ΚΚΕ

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην Αλεξάνδρου Διάκου 4, πάροδο της Αβέρωφ, και θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Στον προαύλιο χώρο φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας, αφιερωμένη στα 137 χρόνια ιστορίας του εργατικού κινήματος από την πρωτομαγιατικη αιματοβαμμένη εξέγερση στο Σικάγο το 1886.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε η γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων της ΚΝΕ Λαμπρινή Βλάχου, οποία επεσήμανε ότι οι αγώνες της εργατικής τάξης, τα μηνύματα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, όπως και οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, αναδεικνύουν ότι οι λαοί μπορούν να βάλουν τη σφραγίδα στις εξελίξεις, όταν σηκώνουν τη σημαία των δικών τους αναγκών, μακριά από λογικές του «λιγότερου κακού» και των επίδοξων «σωτήρων». Επισήμαινε ότι τόσο η διεθνής όσο και η ελληνική πείρα αναδεικνύουν την απάτη της «προοδευτικής – φιλολαϊκής» κυβέρνησης, αναφέρθηκε τον αντιλαϊκό χαρακτήρα των προγραμμάτων της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων αστικών κομμάτων, για να καταλήξει ότι κριτήριο ψηφού είναι η συνεπής άρνηση του ΚΚΕ να συμμετάσχει ή να δώσει στήριξη και ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές

Εκδήλωση για τα δικαιώματα των γυναικών με την Κ. Κούνεβα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία