ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Άνοιξε τον διάλογο με τους πολίτες ο Δ. Δημητρίου

Μέσα σε ένα θερμό κλίμα, παρουσία πλήθους φίλων, υποστηρικτών και συγγενών, άνοιξε τον διάλογο με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Δημητρίου, το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο της πόλης.

«Όταν σκέφτηκα την πρώτη μου ομιλία, είναι ακριβώς αυτό που φαντάστηκα, αυτό που βλέπω σήμερα, μια συνάντηση με παλαιούς και νέους φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, μια παρέα που θα συζητήσουμε θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα σφίξουμε τα χέρια και θα δώσουμε λόγο νίκης, γιατί η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση, αλλαγή πολιτικής, με το ΠΑΣΟΚ που μπορεί και ξέρει πως να πάμε όλοι μαζί ξανά μπροστά!», τόνισε στο καλωσόρισμά του ο κ. Δημητρίου.
Στη συνέχεια, άσκησε κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην νέα γενιά, λέγοντας ότι «πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας στους νέους, η νέα γενιά μπορεί να χτίσει μια καλύτερη Ελλάδα, πιο σύγχρονη, πιο παραγωγική, πιο δίκαιη, πιο σίγουρη για τον εαυτό της, με περισσότερη ελευθερία και ισότητα».
Παράλληλα, έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα της επιχειρηματικότητας, των νοικοκυριών και του σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης για τον Νομό Ιωαννίνων.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, έθεσε και τα φλέγοντα ζητήματα των συνταξιούχων, την ανάγκη νέου ΕΚΑΣ, τον νέο ασφαλιστικό νόμο, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αδικίες που δημιουργεί, έτσι ώστε να έχουμε αξιοπρεπείς συντάξεις και να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα της νέας γενιάς.
Τέλος, για την επίσκεψη Μητσοτάκη σημείωσε ότι «όσες φιέστες και όσες επισκέψεις στον Νομό Ιωαννίνων και αν κάνει, οι Γιαννιώτες τον έμαθαν καλά και έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους, και την απάντηση θα τη λάβει την 21η Μαΐου.

 

Σχετικά άρθρα

Δ. Δημητρίου: «Μαζί να πάμε ξανά μπροστά»

Δ. Δημητρίου: «Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάμε ξανά μπροστά»

Γεωργία Χαλάτση

Μήνυμα επιστροφής η παρουσία στην ομιλία του Δ. Δημητρίου