ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σύσκεψη – συζήτηση για την υγεία από το ΚΚΕ

Στο πρόγραμμα πολιτικής δράσης και ενημέρωσης των υγειονομικών στα νοσοκομεία και τις μονάδες δημόσιας υγείας για τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, εντάσσεται η σύσκεψη – συζήτηση, που πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, καθηγητή Ιατρικής Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Τριανταφύλλου, με μέλη της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την Υγεία και την Πρόνοια, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε τμήματα και κλινικές στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». «Η κατάσταση στον χώρο της υγείας είναι βασικό κριτήριο ψήφου για τα λαϊκά στρώματα με βάση και την ίδια τους την εμπειρία. Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αναδείξει το γεγονός, ότι ένα βαθύτατο λαϊκό ζήτημα, όπως η υγεία, έχει δεχθεί σοβαρότατα πλήγματα από την εφαρμοζόμενη πολιτική και ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών, με όποια κυβέρνηση προκύψει, θα υπάρχει πρόγραμμα σταθερά αντιλαϊκό και εχθρικό για την υγεία του λαού», σημείωσε σε συνέντευξη τύπου ενόψει της επίσκεψης το μέλος της Τ.Ε. Σωτήρης Ζώτος.
«Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν, η πείρα των υγειονομικών επιβεβαιώνει, ότι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης είναι τυπωμένο, είναι έτοιμο να εφαρμοστεί στις πλάτες του λαού με την σφραγίδα της “σταθερότητας” από τη ΝΔ στις ανάγκες του κεφαλαίου και την υπογραφή φαρδιά πλατιά από τον ΣΥΡΙΖΑ της “προόδου” των κερδών του κεφαλαίου. Άλλοι πρόθυμοι, όπως το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, σπεύδουν, για ακόμη μια φορά, να πιάσουν στασίδι και να δώσουν χείρα βοηθείας σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Οι ίδιες οι εξελίξεις θέτουν το πραγματικό δίλημμα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ή θα είναι δυνατός ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ και οργάνωση της πάλης του ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος. Το ζητούμενο είναι ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ και οργάνωση του αγώνα να κάψει τα αντιλαϊκά σενάρια, να τους χαλάσει τα σχέδια», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές

Εκδήλωση για τα δικαιώματα των γυναικών με την Κ. Κούνεβα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία