ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκινούν περιοδείες οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Περιοδείες και επισκέψεις σε χώρους εργασίας από υποψηφίους βουλευτές, αλλά και υποψηφίους των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κομματικής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ για το επόμενο διάστημα.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα είναι στα Γιάννενα η υποψήφια βουλευτής επικρατείας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα επισκεφθεί χώρους εκπαίδευσης των νέων, μαζί με την υποψηφία βουλευτή Ιωαννίνων Ανθή Λύγδα.
Επίσης, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα περιοδεύσει σε χώρους υγείας ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ, καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιατρός του ΕΣΥ Κώστας Τριανταφύλλου, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργο Πρέντζα και την υποψηφία βουλευτή Χριστίνα Τουλκιαρίδου.
«Είναι γνωστό ότι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ δίνουν τη μάχη ισχυροποίησης του κόμματος μας όλοι μαζί, όχι ο καθένας μόνος του. Μαζί με όλα τα μέλη και τα στελέχη της ΚΟ και των ΤΟ της ΚΝΕ, με οπαδούς και φίλους, παλεύουμε να ενισχυθεί η φωνή του λαού που προϋπόθεση είναι και το δυνάμωμα του ΚΚΕ παντού, σε Βουλή, σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης, κατοικίας», ανέφερε η γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ Μαρία Ανδρεάδου, σε συνέντευξη τύπου, επισημαίνοντας πως περιοδείες υποψήφιων βουλευτών θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα σε όλους τους δήμους του νομού, με τους υποψήφιους δημάρχους για τους αντίστοιχους δήμους.
Η κ. Ανδρεάδου τόνισε πως, παρά το πολιτικό άνοιγμα για να φτάσουν παντού οι θέσεις του κόμματος, το ΚΚΕ δε σταματά να μπαίνει μπροστά στην οργάνωση της λαϊκής πάλης, τόσο για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, όσο και για άμεσα μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας.
«Επιμένουμε να παρακινούμε τον λαό να σκεφτεί και να πράξει με τα δικά του κριτήρια, έχοντας την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών για οδηγό τους. Να μην μπλεχτεί στα ψευτοδιλήμματα, που τα αστικά κόμματα προσπαθούν να τον εγκλωβίσουν. Να πάρει θέση στο πραγματικό δίλημμα που είναι: “ Ή δυνατή αντιλαϊκή κυβέρνηση και αδύναμος λαός, ή αδύνατη κυβέρνηση με δυνατό το λαό και το ΚΚΕ”», τόνισε.

 

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία

ΚΚΕ – Συγκέντρωση ενόψει ευρωεκλογών

Ν. Έξαρχος – Υπέρ μιας ενιαίας σχέσης εργασίας για τους πυροσβέστες