ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Δωδώνη – Δύναμη Δημιουργίας» το όνομα της παράταξης του Ι. Καραμπίνα

«Δωδώνη - Δύναμη Δημιουργίας» είναι με το όνομα του συνδυασμού, με τον οποίο ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Δωδώνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το όνομα, που, όπως τόνισε ο κ. Καραμπίνας, «συνδυάζει την ιστορική επωνυμία Δωδώνη με την αποφασιστικότητα και τη δυναμική, που έχει αποκτήσει η παράταξη (Δύναμη), ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του Δήμου μας (Δημιουργία), με σκοπό την ευημερία των δημοτών μας στη σύγχρονη εποχή», παρουσιάστηκε στο πλαίσιο συνάντησης των υποψηφίων προέδρων κοινοτήτων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που συμμετέχουν στη νέα δημοτική παράταξη. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ενημέρωση για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και για τις πολιτικές διεργασίες στα δημοτικά πράγματα.
«Η συνάντηση αυτή αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη κουλτούρας συνεργασίας και ομαδικότητας ανάμεσα στα στελέχη της παράταξης, στοιχεία απαραίτητα για την ομαδική δουλειά, που απαιτεί η διοίκηση ενός Δήμου, αλλά τα οποία δυστυχώς σήμερα ελλείπουν από τον Δήμο Δωδώνης. Ο μεγάλος αριθμός και η μαζική συμμετοχή των στελεχών, που έχουν ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους, δείχνει ότι η παράταξη “Δωδώνη – Δύναμη Δημιουργίας” έχει κατακτήσει έναν πολύ υψηλό βαθμό ωριμότητας και προχωρά δυναμικά και με αισιοδοξία για τη νίκη στο δρόμο προς τις εκλογές», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Σχετικά άρθρα

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος

Στην αντιπολίτευση με τεκμηριωμένη κριτική και εποικοδομητικές προτάσεις